Over ons2017-09-12T11:37:38+00:00

OVER ONS

De naam Eitze Dijkstra is voor velen een begrip in de jachten-wereld en staat garant voor goede kwaliteit. Met al meer dan 25 jaar ervaring als jachtschilder heeft hij menig schip weten om te toveren tot een plaatje. Zijn vrouw Coby is de ondersteunende kracht zowel op kantoor als in de werkloods.

Wij werken al vanaf 1995 in onze eigen loods te Sneek en kunnen indien gewenst ook uitbreiden naar andere locaties, zelfs naar het buitenland! In onze eigen hal van 12 x 25 meter leveren we – samen met onze vaste medewerkers – zeer hoogwaardig schilder-, plamuur-, lak- en spuitwerk af.

De loods staat op het watersportgebonden bedrijventerrein “it Ges”. Het terrein ligt aan het kanaal “De Houkesloot” in Sneek. Dit betekent dat u uw schip zowel over water (10 minuten varen van het Sneekermeer) als over de weg naar ons toe kunt brengen. Het kranen en transporteren gebeurt door collega-bedrijven op dit zelfde terrein.

Wij doen het schilderwerk van nieuwe casco’s voor vele jachtbouwers en werven maar verzorgen ook het schilderwerk van bestaande schepen. Van het repareren van schades (eventueel spotrepair op locatie), lakwerk interieur tot totale refits waarbij wij uw schip geheel, of gedeeltelijk, van een nieuwe laag of kleur voorzien. » Lees hier wat we nog meer doen…

Zowel particulieren, als scheepswerven en watersportbedrijven kunnen bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring is goed terug te zien in ons werk. Duurzaamheid, kwaliteit en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel.